PREMIUM ripsipidennykset, kestomaskara, kestotaivutus. Laadukkaat ripsipidennykset, jotka kestävät kulutusta, kosteutta ja lämpöä siinä määrin mitä tuuhennuksilta/pidennyksiltä vaaditaan normaalissa arjessa, että ne ovat turvalliset ja kestävät.

Ammattilaisten suosimat, nopeasti kuivuvat ja erittäin pitävät, ohuet ripsiliimat kaikille ripsipidennystekniikoille. PREMIUM ripsiliimoilla tehdyt ripsiasiakkaat saavat mennä suihkuun/ uimaan jo 2 tunnin päästä ripsien laitosta.

Ammattilaiskaupasta kaikki tarvikkeet ripsipidennyksille: ripset, liimat, liimanpoisto- ja esikäsittelyaineet, liiman hajun neutralisoijat, suojalaput ja teipit, mikrotopsit, kierreharjat, kristallit, liimakivet ja suojatarrat, liimasormukset, pinsetit, sakset, ripsentaivuttaja ja ripsienhoitotuotteet

EVAGARDEN uutuudet 

Keveys kohtaa täydellisyyden. Uusi EVAGARDEN SUPREME on muistutus aidosta, alkuperäisestä, yksinkertaisesta ja puhtaasta kauneudesta, joka henkii täydellistä luonnollisuuden uudelleensyntymistä. Supreme meikkivoiteessa läpikuultava peittävyys. Eyebrow Perfect Kit sisältää kaiken mitä tarvitset kulmakarvojen täyttämiseen, muotoiluun, korjailuun ja sävyn joka pysyy hyvin.

Olemme avanneet kuluttajaverkkokaupan.  Laajennamme kuluttaja asiakkaiden mahdollisuutta tutustua koko jälleenmyynti valikoimaamme ja uskomme uusiin kehittyviin yhteistyömahdollisuuksiin.

Lue kaikki uutiset
Beancase-Evagarden