JimJams kestovärit

JimJams kaikki tarvittava ripsien värjäykseen. Nykypäivän nopeatempoisessa elämäntavassa ripsien ja kulmien värjäys on suosittua ja sille on suuri kysyntä koko ajan. Värjäys kohentaa kaikkien lookia helposti ja nopeasti, mutta luonnollisesti. Kestovärit kulmakarvoissa antavat ryhtiä koko kasvonpiirteille ja kestovärjätyt ripset näyttävät tuuheammilta. Jimjams ripsien ja kulmakarvojen värit antavat täydellisen sävyn, korostuksen ja säteilevän ilmeen, joka kestää useita viikkoja. JimJams nopea, tehokas ja kestävä värjäys ammattilaiskäyttöön. JimJams sävyt: musta, sinimusta, harmaa, ruskea, vaalean ruskea ja purppura.

Vahat

Perinteiset vahapatruunat ja rollipäät, kuitukangasliuskat sekä puhdistus, desinfiointi ja öljy. Lämmitin kolmelle tai kuudelle patruunalle.

Parafiinit

Parafiinit, parafiini kattilat, kintaat ja tossut, elastaanikollageeni voide sekä käsien ja jalkojen desinfiointisuihke.

Olivia Garden -harjat

OLIVIA GARDEN perustettiin Belgiassa vuonna 1967. Yhtiöllä on pitkä historia kampaamoalan tarpeet täyttävään harjojen laadukkaaseen muotoiluun ja suunnitteluun. Olivia Garden on alan johtava ammattilaisharjojen valmistaja ja sen tuotteita myydään yli 70 maassa. 

Olivia Garden harjoissa käytetyt teknologiat helpottavat ja nopeuttavat hiusten kuivumista ja muotoilua, varaavat lämpöä ja säilyttävät lämmön pidempään. Sylinterin suuret tuuletusaukot antavat maksimaalisen ilmanvirtauksen, vähentävät kuivumisaikaa ja nopeuttavat näin hiustenmuotoilua. Edistykselliset pyöristetyt, pehmeät harjasten päät ovat hellävaraiset hiuspohjalle. Harjoissa on ainutlaatuinen patentoitu muotoilu, 100% saumaton harjarunko johon hiukset eivät jää kiinni. 

Antistaattinen, antibakteerinen ja ergonominen kahva ja esiin käännettävä jakauspiikki. Erittäin kevyt rakenne ja täydellinen tasapaino.

Hiuksille

Valikoima tuotteita ja tarvikkeita hiuksille.

EVAGARDEN uutuudet 

Keveys kohtaa täydellisyyden. Uusi EVAGARDEN SUPREME on muistutus aidosta, alkuperäisestä, yksinkertaisesta ja puhtaasta kauneudesta, joka henkii täydellistä luonnollisuuden uudelleensyntymistä. Supreme meikkivoiteessa läpikuultava peittävyys. Eyebrow Perfect Kit sisältää kaiken mitä tarvitset kulmakarvojen täyttämiseen, muotoiluun, korjailuun ja sävyn joka pysyy hyvin.

Olemme avanneet kuluttajaverkkokaupan.  Laajennamme kuluttaja asiakkaiden mahdollisuutta tutustua koko jälleenmyynti valikoimaamme ja uskomme uusiin kehittyviin yhteistyömahdollisuuksiin.

Lue kaikki uutiset
Beancase-Evagarden