DERMAEPIL VARTALOSOKEROINTI. Maailman makein tapa poistaa häiritsevät ihokarvat! Sokeripastat levitetään pääsääntöisesti sormin vastakarvaan, tiiviisti ihon pintaa pitkin ja vetäistään pois lyhyellä ihonpinnanmyötäisellä napakalla nykäisyllä myötäkarvaan.

Poikkeuksen tekee Gold sugar wax, joka levitettään spaattelilla myötäkarvaan tiiviisti, ihon pinnan myötäisesti, painellaan kuitukangasliuska päälle ja vetäistään kuitukangasliuska ihon pinnan myötäisesti vastakarvaan.

Sokeroinnin etuja:

  • Sokeripasta on 100% luonnontuote, eikä sisällä allergisoivia kemikaaleja
  • Sokeripasta ei kuivahda ihoon kiinni kuivallakaan iholla
  • Sokeripasta on vesiliukoinen, joten se on helppo puhdistaa iholta, pinnoilta, vaatteista.
  • Karvanpoisto tehdään kaikilla muilla sokeripastoilla myötäkarvaan, paitsi Gold sugat wax, joten karva liukuu pois luonnolliseen kasvusuuntaansa. Karva ei katkea ja karvatuppi ei aukea ja iho ärsyynny niin paljon kuin vahatessa
  • Sokerointi on kustannustehokasta. Samalla massalla voi poistaa ihokarvoja useilta eri alueilta
  • Karvanpoiston ohessa sokeri kuorii samalla ihon sileäksi ja pehmeäksi. Sokeri tarttuu vain kuolleisiin ihon pinnan soluihin ja poistaa karvojen lisäksi kuolleen hilseilevän ihon. LOPPUTUOLOKSENA SILEÄ, PEHMEÄ, HOIDETTU IHO!

EVAGARDEN uutuudet 

Keveys kohtaa täydellisyyden. Uusi EVAGARDEN SUPREME on muistutus aidosta, alkuperäisestä, yksinkertaisesta ja puhtaasta kauneudesta, joka henkii täydellistä luonnollisuuden uudelleensyntymistä. Supreme meikkivoiteessa läpikuultava peittävyys. Eyebrow Perfect Kit sisältää kaiken mitä tarvitset kulmakarvojen täyttämiseen, muotoiluun, korjailuun ja sävyn joka pysyy hyvin.

Olemme avanneet kuluttajaverkkokaupan.  Laajennamme kuluttaja asiakkaiden mahdollisuutta tutustua koko jälleenmyynti valikoimaamme ja uskomme uusiin kehittyviin yhteistyömahdollisuuksiin.

Lue kaikki uutiset
Beancase-Evagarden