BeanCase Oy

BeanCase Oy on vuonna 2004 perustettu pieni ja näppärä tiimi. Yritys on erikoistunut kosmetiikan myyntiin kauneusalan ammattilaisille. Olemme tulleet tunnetuksi italialaisen EVAGARDEN meikkisarjan maahantuojana. Pian toimintamme alkoi laajentua, ja maahantuontiin on tullut mukaan kattava valikoima tuotteita mm. ihonhoitoon, vartalonhoitoon, sokerointiin, ripsipidennyksiin ja ripsienvärjäykseen sekä muihin tarvikkeisiin kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä jälleenmyyntiin kuluttajille. Järjestämme myös koulutusta tuotesarjoillemme.

Panostamme asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun ja nopeisiin toimituksiin. Toimintamme arvoja ja periaatteita ohjaavat laadukkaat tuotteet ja brändit, sekä luotettavat yhteistyökumppanit ja alan pitkä kokemus. On ilo palvella sekä ammattilaisia että kuluttajia!

Kuluttajakauppaan

Kuluttajaverkkokaupassa tutustut kätevästi ja vaivattomasti kaikkiin jälleenmyyntituotteisiimme.

Ammattilaiskauppaan

Kaksi yhdessä, tukkukauppa kauneudenhoitolan ammattikäyttötuotteille ja jälleenmyyntituotteille. Kirjautumalla pääset tutustumaan koko tukkukaupan laajaan ammattituote valikoimaan. 

EVAGARDEN uutuudet 

Keveys kohtaa täydellisyyden. Uusi EVAGARDEN SUPREME on muistutus aidosta, alkuperäisestä, yksinkertaisesta ja puhtaasta kauneudesta, joka henkii täydellistä luonnollisuuden uudelleensyntymistä. Supreme meikkivoiteessa läpikuultava peittävyys. Eyebrow Perfect Kit sisältää kaiken mitä tarvitset kulmakarvojen täyttämiseen, muotoiluun, korjailuun ja sävyn joka pysyy hyvin.

Olemme avanneet kuluttajaverkkokaupan.  Laajennamme kuluttaja asiakkaiden mahdollisuutta tutustua koko jälleenmyynti valikoimaamme ja uskomme uusiin kehittyviin yhteistyömahdollisuuksiin.

Lue kaikki uutiset
Beancase-Evagarden