BeanCase Oy

BeanCase Oy on vuonna 2004 perustettu pieni ja näppärä tiimi. Yritys on erikoistunut kosmetiikan myyntiin kauneusalan ammattilaisille. Aloitimme ammattilaismeikien maahantuonnista, pian toimintamme alkoi laajentua ja nykyään maahantuomme kattavan valikoiman ammattilaistuotteita mm. ihonhoitoa, vartalonhoitoa, ripsipidennystuotteita, sokerointiin ja vahaukseen tuotteita, ripsienvärjäykseen ja ripsen kestotaivutukseen kahta eri tuotemerkkiä, pigmentointi ja microbladin tuotteita, geelilakkoja, sekä monia monia muita kauneudenhoitoalan tuotteita ja tarvikkeita kauneudenhoitoon ammattilaisille ja jälleenmyyntiin kuluttajille. Järjestämme myös koulutusta tuotesarjoillemme.

Panostamme asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun ja nopeisiin toimituksiin. Toimintamme arvoja ja periaatteita ohjaavat laadukkaat tuotteet ja brändit, sekä luotettavat yhteistyökumppanit ja alan pitkä kokemus. On ilo palvella sekä ammattilaisia että kuluttajia!

Kuluttajakauppaan

Kuluttajaverkkokaupassa tutustut kätevästi ja vaivattomasti kaikkiin jälleenmyyntituotteisiimme.

Ammattilaiskauppaan

Kaksi yhdessä, tukkukauppa kauneudenhoitolan ammattikäyttötuotteille ja jälleenmyyntituotteille. Kirjautumalla pääset tutustumaan koko tukkukaupan laajaan ammattituotteiden valikoimaan.