BeanCase

BeanCase verkkokauppa on Kaminas Oy omistama ammattilaiskosmetiikan ja tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erkoistunut yritys. Kaminas Oy tuottaa myös hius- ja kauneuspalveluja Espoossa kauppakeskus Iso Omenassa liikenimellä Salon WestHair. Aloitimme ammattilaismeikien maahantuonnista, pian toimintamme alkoi laajentua ja nykyään maahantuomme kattavan valikoiman ammattilaistuotteita mm. sokerointiin ja vahaukseen, ripsipidennykseen, ripsien värjäykseen, lash- & brow liftiin sekä muita kauneudenhoitoalan tuotteita ja tarvikkeita kauneudenhoitoon ammattilaisille ja jälleenmyyntiin kuluttajille. Järjestämme myös koulutusta tuotesarjoillemme.

Panostamme asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun ja nopeisiin toimituksiin. Toimintamme arvoja ja periaatteita ohjaavat laadukkaat tuotteet ja luotettavat yhteistyökumppanit sekä alan pitkä kokemus. On ilo palvella juri Teitä!

Kuluttajakauppaan

Kuluttajaverkkokaupassa tutustut kätevästi ja vaivattomasti kaikkiin jälleenmyyntituotteisiimme.

Ammattilaiskauppaan

Kaksi yhdessä, tukkukauppa kauneudenhoitolan ammattikäyttötuotteille ja jälleenmyyntituotteille. Kirjautumalla pääset tutustumaan koko tukkukaupan laajaan ammattituotteiden valikoimaan.