Muster&Diksonilla on yli neljänkymmenen vuoden tutkimustyö ja kokemus kauneuden- ja vartalonhoidosta. Horjumaton keskittyminen asiakkaiden vaatimuksiin ja toiveisiin yhdistettynä syvälliseen analyysiin markkinoiden kehityksessä ovat mahdollistaneet kehittämään Benexere tuotesarjan ulkoisen hyvinvoinnin tarpeisiin. Created by Muster Cosmetics huipputeknologia, korkea ja testattu laatu huomioiden, Benexere on ratkaisevan tärkeä väline tarjota luotettavia ja tehokkaita vastauksia kaikkiin kauneuteen liittyviin ongelmiin. Benexeren vahvan persoonan kanssa on ihanteellista rakentaa yksilöllisiä ja uskollisia suhteita asiakkaisiin. 


Benexere maailmassa on huikea mahdollisuus yhdistää kosmeettisia tuotteita erilaisiin teknisesti innovatiivisiin kauneuslaitteisiin, joiden tarkoituksena on vastata nykyajan pyrkimyksiin mielen ja kehon hyvinvoinnissa. Erilaiset koulutus-, tekniset, kaupalliset ja visuaaliset avut, hoitojen ominaisuudet kauneudenalan ammattilaisen kanssa, tarjoavat ja takaavat tehokkaat menetelmät ja toimivuuden.

EVAGARDEN uutuudet 

Keveys kohtaa täydellisyyden. Uusi EVAGARDEN SUPREME on muistutus aidosta, alkuperäisestä, yksinkertaisesta ja puhtaasta kauneudesta, joka henkii täydellistä luonnollisuuden uudelleensyntymistä. Supreme meikkivoiteessa läpikuultava peittävyys. Eyebrow Perfect Kit sisältää kaiken mitä tarvitset kulmakarvojen täyttämiseen, muotoiluun, korjailuun ja sävyn joka pysyy hyvin.

Olemme avanneet kuluttajaverkkokaupan.  Laajennamme kuluttaja asiakkaiden mahdollisuutta tutustua koko jälleenmyynti valikoimaamme ja uskomme uusiin kehittyviin yhteistyömahdollisuuksiin.

Lue kaikki uutiset
Beancase-Evagarden